Ellevang kirkes børnekor

Er du glad for at synge og måske god til det, så er børnekoret lige noget for dig. Vi synger salmer, sange, remser, rytmer og laver sjove sangøvelser, så vi hele tiden bliver bedre til at synge.

Koret kan af og til optræde ved børnegudstjenester i kirken som Gud & Mad samt ved mindre koncerter.

Gud & Mad, hvor koret ofte synger, ligger på tirsdage d. 12/9, 10/10 og 14/11 – alle kl. 17.00.

Ellevang Kirkes Spire- og Børnekor er medlem af Folkekirkens Ungdomskor, som bl.a. udgiver nye noder og arrangerer fl ere årlige stævner med fremtrædende instruktører. Ved disse stævner rundt i stiftet kan vi deltage både forår og efterår, så vi har mulighed for at blive inspireret med nye sange og opleve fællesskabet med andre kirkekor. Her får vi også erfaring med at optræde og synge for et stort publikum af familie og venner.

Vi mødes hver tirsdag kl. 14.30-16.00 i Ellevang Kirkes Sognegård og man må gerne komme til prøvetime.

Der sluttes af med juice og brød. Koret ledes af kirkens organist, Claus Pedersen og undervisning samt stævner er indtil videre gratis.

Opstart efter sommerferien: Tirsdag den 22. august kl. 14.30. Vi ses!

Claus Pedersen, korleder