Bliv minikonfirmand i Ellevang Kirke

3. klasses elever på Ellevangskolen og Strandskolen kan blive minikonfirmander ved Ellevangkirken.

Kunne du tænke dig at være minikonfirmand? Så kom og vær med til ”Lær din kirke at kende” dette efterår.

Vi skal lege, synge, gå på opdagelse, nyde udsigten fra kirketårnet, måske besøge Århus Domkirke og en masse andet sjovt… Og hver gang spiser vi eftermiddagsmad sammen.

For Strandskolens 3. klasser foregår undervisningen skiftevis i Risskov og Ellevang Kirker. Eleverne bliver hentet i bus ved SFOen hver tirsdag kl. 14:05 (når de har fri) og er tilbage ved SFO'en kl. 15:30.
Undervisningen begynder 12. september 2017.

For Ellevangskolens 3. klasser foregår undervisningen hver onsdag efter skole. Børnene bliver hentet i gangen mellem G og F-husene på skolen, og går sammen med en voksen til Ellevang Kirke. Når vi er færdige bliver de bragt tilbage til SFO’en. Vi henter børnene når skoledagen er slut kl. 13.15 de er tilbage på skolen ca. kl. 14.30. Undervisningen begynder 13. september 2017.

Undervisningen stopper med en gudstjeneste 2. december (Risskov Kirke) eller 3. december (Ellevang Kirke).

Vi kalder forløbet "Lær din kirke at kende”. Det officielle navn for forløbet er ”Indledende konfirmationsforberedelse”, men betegnelsen ”Lær din kirke at kende” er valgt, fordi den udtrykker, hvad vi gerne vil med undervisningen. Formålet er nemlig, at børnene kan blive fortrolige med deres kirke og dét, der foregår i kirken. Undervisningsforløbet er naturligvis frivilligt – det er et tilbud, vi håber, I har lyst til at tage imod. Og det er intet krav at man er døbt.

Det er gratis at være med, men det er nødvendigt med en tilmelding via formularen her på siden.

Ved Risskov kirke (relevant for Strandskole-elever) er det sognepræst Susanne Kramer Madsen der står for undervisningen.

Ved Ellevang Kirke er det sognepræst Simon Kangas Larsen der står for undervisningen. Kontakt ham ved spørgsmål.

Tilmelding til mini-konfirmand

Skole: