Du er her: 
tirsdag12dec2017

Julekoncert med Herning Kirkes Drengekor

tirsdag12dec2017 kl. 19:30 - 21:30

Herning Kirkes Drengekor
Kristian Marius Andersen, orgel
Mads Bille, dirigent

Musikken er bl.a. engelske carols, danske salmer og julesatser samt orgelimprovisation.

Entre 50 kr. + gebyr. 

Køb din billet her.


Herning Kirkes Drengekor blev stiftet i 1949 og er dermed et af Danmarks ældste drenge- mandskor.
Mads Bille, som er korets nuværende leder og dirigent, har stået i spidsen for koret siden han tiltrådte som organist ved Herning Kirke i 1984. Kristian Marius
Andersen, som er organistassistent ved Herning Kirke, akkompagnerer koret og demonstrerer ved koncerten sit store talent for improvisation.

Drengekoret består af omkring 45 drenge og unge mænd, der næsten alle har været medlem af koret, siden de som 8-9-årige blev optaget i korets forskole.
Alle medlemmer af Herning Kirkes Drengekor modtager undervisning i solosang og hørelære på Den Jyske Sangskole.
Herning Kirkes Drengekor synger til gudstjenesterne i Herning Kirke. Derudover har koret en omfattende koncertvirksomhed, og har i de senere år blandt andet givet koncerter i USA, England, Skotland, Polen, Ungarn,
Finland, Tyskland, Frankrig, på Færøerne og Island, samt i utallige danske kirker. Dette efterår synger drengene bl.a. i den præstigefyldte Carnegie Hall, New York. 
Koret, der har arbejdet sammen med dirigenter som Sir David Willcocks, John Hiccocks, Miltiades Caridis og Sir Christopher Robinson, har indspillet adskillige CD’er og er sammen med Mads Bille portrætteret i Anne Moulvads dokumentarfilm ’En Stemme for livet’.

Læs mere på korets hjemmeside: www.herningkirkesdrengekor.dk