Du er her: 
onsdag18apr2018

Sprød barok med ENSEMBLE BAROCCA

onsdag18apr2018 kl. 19:30 - 20:30

 

Sprød barok med ENSEMBLE BAROCCA 

 

ENSEMBLE BAROCCA

Christine Nonbo Andersen, sopran

Tinne Albrechtsen, barokviolin

Maria Rosenkilde Qvist, barokcello

Babett Hartmann, cembalo

Værker af Buxtehude, Telemann, Händel og Vivaldi

Entré 50 kr. Forsalg her!

 

Ensemble Barocca dyrker - som ensemblets navn hentyder til - repertoiret fra barokken, dvs. fra ca. 1600-1750, en periode hvor nogle af den klassiske musiks største komponister virkede, en tid hvor der blev komponeret herlig musik med masser af saft og kraft.

Ensemblet blev etableret i 2014 i forbindelse med studier i tidlig musik på Det kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Ensemblets medlemmer har en bred kammermusikalsk erfaring og ynder med særlig passion barokmusikken spillet på originalinstrumenter. Ensemblet er dermed en del af den musikbevægelse, der søger den autentiske opførelsespraksis i forhold til bl.a. stemning, spilletempi, buestrøg og frasering. Ensemble Barocca spiller koncerter med et begejstret nærvær både internt og i formidlingen til publikum.


Christine Nonbo Andersen, sopran, er en efterspurgt ensemblesanger som er medlem af såvel Holmens Kirkes Kantori og Vokalensemble, i vokalensemblet Musica Ficta og i DR Vokalensemblet.

Tinne Albrechtsen er uddannet i Kbh. på moderne violin og har dyrket forskellige genrer fra klassisk til det rytmisk/improviserede. Siden har hun studeret barokviolin på tidlig-musik-linjen på DKDM.

Maria Rosenkilde Qvist er uddannet i Odense på moderne cello og er fortsat med studier på barokcello i Kbh. Er endvidere medlem af bl.a. Ollerup Barok.

Babett Hartmann er uddannet som organist i Leipzig og i Kbh. og har efterfølgende studeret cembalo som hovedfag. Hun har løbende deltaget i talrige masterclasses og konkurrencer og er nu ansat som organist i Grundtvigskirken, Kbh. 

Se også: www.ensemblebarocca.dk