Du er her: 
søndag24jun2018

7 dages pilgrimsvandring

søndag24jun2018 - lørdag30jun2018

Som i de senere år inviteres der igen til en uges vandring i lokalområdet fra den 24. juni til 30. juni. 

7 dage med de 7 pilgrimsord – langsomhed, bekymringsløshed, enkelhed, frihed, stilhed, spiritualitet og fællesskab. Et ord til fordybelse hver dag i en uge, hvor vi starter vores vandring fra Ellevang Kirke og går rundt om Egå Engsø, videre mod Lisbjerg Kirke og tilbage igen til søen, gennem Mollerup Skov og hjem til Ellevang Kirke.

Hver dag den samme vandring med et nyt ord til eftertanke og fordybelse, også en måde at søge Gud på.

Det er muligt at deltage i alt fra en dag til alle 7 dage, alt efter lyst, tid og behov. Har man ikke kræfter til at gå hele turen, er det muligt at gå med så langt som kræfterne rækker og så blot selv finde hjem.

De 7 dages pilgrimsvandring i vores lokalområde begynder med deltagelse i højmessen i Ellevang Kirke søndag den 24. juni, derefter fortsætter vi den kommende uge fra mandag den 25. juni til og med lørdag den 30. juni.

På hverdagene mødes vi i kirkens dåbsværelse kl. 9.15. Strækningen er på ca. 18 km.

Af litteratur til inspiration kan anbefales Jette Dahls bog Undervejs med Gud meditationer over de 7 pilgrimsord (Forlaget Prorex) og Peter Ruges Kirkevandring – en spirituel praksis (Religionspædagogisk Forlag). Vandringerne gennemføres med minimum 2 deltagere.

Pia Elisabeth Pedersen