Du er her: 
lørdag20okt2018

Retrætedag med labyrintgang

lørdag20okt2018 kl. 10:30 - søndag21okt2018 kl. 12:30

Labyrinten er et ældgammelt symbol for mennesket på dets livsvej. Den er et såkaldt arketypisk symbol, som er blevet brugt i mere end 3000 år verden rundt. Meget tidligt i kristendommens historie fandt den sin indgang i kirken og er også den dag i dag til gavn og glæde for mange mennesker både som sjov leg og som en metode til fordybelse, til selverkendelse og til at få vejledning af Gud til livet.

Vi vil på retrætelørdagen bruge labyrinten og givemulighed for den enkelte til at afprøve om dette symbol duer for én. Retrætedagen vil indeholdebåde undervisning, tid til stilhed, tid til udveksling og selvfølgelig god tid til meditativ labyrintgang. Vores labyrintdag ledes af Lisa Bremer, der er uddannet retræteleder, sognepræst og kunstner. Lisa Bremer har beskæftiget sig med labyrintsymbolet i mere end 10 år.

Vi mødes i det store mødelokale kl. 10.00 til rolig ankomst, og der serveres en let frokost, kaffe,the og lidt frugt. Retrætelørdagen slutter kl. 17, og vi mødes igen søndag morgen kl. 8.30 og arbejdermed søndagens evangelietekst og deltager i gudstjenesten. Vi afslutter denne retræte med op samling og kaffe efter gudstjenesten. Retræten slutter senest kl. 12.30.

Weekendretræterne gennemføres med min. 4 og max. 16 deltagere. Alle er velkomne under forudsætningen først til mølle princippet.

Man er velkommen til at ringe og høre nærmere,og ellers er der tilmelding til undertegnede på sms eller tlf. 4017 6311.

/Pia E. Pedersen