Du er her: 
lørdag12jan2019

NYTÅR – DISSING & LAS SYNGER DYLAN II

lørdag12jan2019 kl. 16:00 - 17:00

DISSING & LAS samt Dan Hemmer (orgel)

Nobelprismodtageren Bob Dylans sange bliver her i en fortsættelse af sidste års succes sunget og spillet af Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen, der tilhører den absolutte top indenfor den nye generation af danske musikere. De er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers – og nu med kirkeorgel, som betjenes af den rutinerede pianist og hammondorganist Dan Hemmer.
 
De tre vokaler giver Dylans sange den variation der kræves og trioens sammenspil, som er i særklasse, formår at følge dem til dørs. De 15 år og 7 album med og uden Povl er et livsprojekt, der til stadighed blomstrer.
 
Bob Dylans musik har altid været en stor kilde til inspiration for trioen, som i fl ere år med succes har fortolket hans sange i kirkerummet akkompagneret på orgel. Og den tager løbende nye Dylan sange ind; dog altid med et par kendte hits som f.eks. ”Knocking on the Heavens Door”.
 
Dan Hemmer er kirkeorganist i Hornsherred samt en fl ittigt brugt ’sideman’ i den danske musikbranche. Han har indspillet og optrådt med navne som Hanne Boel, Povl Dissing, Rasmus Nøhr, Rasmus Lyberth, Billy Cross og Anne Dorte Michelsen samt Lillian Boutté og Robben Ford og har desuden været på turné med den amerikanske trommeslager Steve Gadd.

 

Medvirkende: 
Jonas Dissing, sang og guitar
Rasmus Dissing, sang og piano
Las Nissen, sang og guitar
Dan Hemmer, orgel
Bob Dylan-sange

 

Entré 100 kr. Forsalg her.