Du er her: 
søndag17nov2019

Trio spiller nordisk romantik

søndag17nov2019 kl. 16:00 - 17:00

Nordisk musik af bl.a. Hartmann, Gade, Crusell og Grieg

TRIO AURORA 
Vibeke Lundgren Nielsen, klaver 
Søren Trolle Bagger, klarinet   
Svend Rump, fagot

Entré 50 kr.

Koncerten med Trio AURORA er blevet til i et samarbejde mellem Ellevang Kirke og Foreningen NORDEN, som kan fejre deres 100-års jubilæum. Trio Aurora spiller i denne anledning en kammerkoncert med musik af netop nordiske komponister, bl.a. I.P.E. Hartmann, Emil Hartmann, N.W. Gade, B. Crusell og Edvard Grieg. Foreningen NORDEN byder på et glas vin i pausen.

Trio AURORA er et af de få eksisterende ensembler med den utraditionelle instrument-besætning; klaver, klarinet og fagot, som stammer fra Mozarts tid. Trioen, som blev dannet i 1982, har siden været aktiv med en lang række koncerter i hele landet samt 4 CD-indspilninger.

”Det var herligt at få bekræftet, hvor sprællevende musik også kan serveres. Her var sand spillemandsglæde. Trio Auroras musikalske niveau er indiskutabelt. Den er gennem 31 år så sammenspillet, så perfekt og homogen i sin fortolkning som kun få danske trioer”, Jens Henneberg, Nordjyske.

Anmeldelse af CD’en ”Grand Trio”, som udkom 2017: ”Munter og humor-fyldt musik, som Trio Aurora spiller muntert og humorfyldt”, John Christiansen, JP Classic.