Babysalmesang i Ellevang

Forår og efterår kører der Babysalmesang i Ellevang kirke.

Babysalmesang foregår normalt fredag formiddag.

Det er musikpædagog Ingrid Oberborbeck der står for forløbet, der strækker sig over 10 gange.

Tilmeld dig ved at sende et mail til kirkekontoret (KLIK HER)

Oplys barnets navn og alder, den forældre der (primært) deltagers navn, samt familiens adresse.

Du modtager herefter en mail med bekræftelse om du er på holdet.

Babysalmesang efteråret 2019

Fredag den 6. september kl. 11.00 starter et nyt hold med babysalmesang med musikpædagog Ingrid Oberborbeck.

Babyerne, som kommer med en eller begge deres forældre, skal være ca. 3-8 måneder gamle. Små børn i den alder har megen glæde af at høre de voksne synge, lave stemmelyde og svare på børnenes egne lyde. Det er dejligt at oplevede de små børns opmærksomhed og fornøjelse, når de hører stemmernes musik. Vi synger og danser med børnene i favnen gennem kirken til kendte salmer og sange. Kirkerummets akustik og den varme stemning hjælper også rustne og uøvede stemmer i gang.

Forløbet strækker sig over 10 gange på følgende datoer: den 6/9, 13/9, 20/9, 27/9, 4/10, 11/10, 25/10, 1/11, 8/11 og 15/11.

Aller er velkomne, men der kan maksimalt være 12 babyer - og deres voksne. Derfor bedes man tilmelde sig på kirkekontoret, tlf. 86 21 28 09