Pilgrimsvandringer om sommeren

Sognepræst Pia E. Pedersen inviterer sommeren i gennem til pilgrimsvandringer med udgangspunkt i Ellevang Kirke.

Mørkning i Ellevang Kirke

Mørkning i Ellevang Kirke udvides i efteråret med åbenkirke. Der vil således være åbent og tændt stearinlys i kirken torsdag eftermiddag kl. 17.

De fleste torsdage vil være som tidligere år, hvor vores kirkesanger Marianne Klindt-Jensen synger en salme, der læses en kort mørkningstekst og vi sidder stille i ca. 20 minutter. Derefterbedes Fadervor i kor og velsignelsen lyses, før vi går hver til sit.

Andre torsdage vil der ikke være kirkesanger ellerpræst, men blot mulighed for at enhver kan gå ind, måsketænde et stearinlys og sidde stille en stund i vores dejlige kirkerum og finde hvile og nye kræfter. Mørkningstorsdagene begynder, når vi går over til vintertid.Den første mørkning er således torsdag den 2. novemberkl. 17. Der er mørkning/åben kirke samtlige torsdage, undtagen den 9. november og den 28. december.

/Pia Elisabeth Pedersen

23nov kl. 15:00