Du er her: 

Reflektion på en Bededag

Af Pia E. Pedersen

Det er Bededag, og det sidste hold af årets Ellevangkonfirmander skulle have være konfirmeret i dag, og der er vist ingen tvivl om, at vi alle ville ønske, vi kunne have set de dejlige glade og festklædte unge mennesker gå ud af kirkedøren. Set flagene til tops på lokalområdets flagstænger og nydt foråret, helt som vi plejer at gøre. Det er slet ikke, som det plejer at være og vores forventningsglæde bliver strakt til det yderste. Vi håber, og vi glæder os til………

Det er Bededag, og der står i evangeliet til i dag: ”Bed, så skal der gives jer; søg, så skal I finde; bank på, så skal der lukkes op for jer. For enhver, som beder, får; og den, som søger, finder; og den, som banker på, lukkes der op for.

Der står, at du får!
Der står, at du finder!
Der står, at der lukkes op for dig!

Giv dig selv derhjemme tid til at finde et stykke papir, skrive ned og se, eller giv dig selv derhjemme blot lidt tid til at tænke efter, hvad du har fået i den sidste tid, hvad du har fundet i den sidste tid, og hvor der er blevet lukket op for dig i den sidste tid. Hvor var du glemt, alene og forladt, hvor blev du hørt, fundet og taget i mod?

Alt i dit liv indesluttes under:

Herren velsigne dig og bevare dig!
Herren lade sit ansigt lyse over dig og være dig nådig!
Herren løfte sit åsyn på dig og give dig fred!

 

Glædelig Bededag

Pia Elisabeth Pedersen

 

 

Del dette: